Saturday, 24 September 2011

Penat hantar kamo sayang -.-

Hello , Tadi rase penat sangat dari lebu ke chamang semata-2 nak jumpe kau sayang , Then nak hantar kau ke taman saga open house rumah mmbea , Uishh (!) Macam orang gyle kehn kite kat atas mto tadi cari rumah dyea . Lahh hujan sekejap , Berhujan pulak lahh lagi , Tak sangke pulak jumpe ex awak tadi sayang . Macam haram jea kehn budak to . nak prezz-2 mto depan kita.. nak bakar line konon . fuck dahi dea lah # Atas mto sayang sweet sangad #

Sampai jea rumah mmbea to.. orang sorang jea lelaki .....maluu (!) mmbea awak cqap , kite dua orang yang lambatt ...weyhh cari rumah macam orang gile jea ..pening kami orang (: Ok lah 2 , jumpe jugak jalan tahu... kalau tidak tak pergi tahu ,,,sesedap jea kau ye kawan,,, naseb kawan awek aq .. Lepas dah habez makan . terus caw ...kite date kehn kejap jea..sebub b kene balik awal..mak nak pergi kl , nak shopinng ..nanty kite beli baju sweet couple kite too ... Lupe b aww . Ni jea aa . Bubyee .



                          SAYANG NUR SYAHIRA <3

No comments:

Post a Comment