Monday, 17 October 2011

PEREMPUAN GEDIK

HAK ' ALAH LU ANJENG . Kau pker kau kuat ke weyh ? kau to perempuan yang lemah jeak . Kene ayat !! Cairr ~~ suke ke weyh maki-2 hamun orang dalam status ko ?? x belajar ke ? ustazah korang ajar korang maki hamun yea ?? Kalau nenek & atok & mak & bapak korang ..Korang maki jugak ye ? kurang ajar betul budak name - e - - y . siall !!

Muke to dah lah burok !! lagik nak edit-2 ..siallll sungoh lah kau perempuan . Bajed hott ! tak payah nak hot sangad kalau ko to tak perfect mane puns kehn ?? HAHAHAHAHA !


                             BENCIE PEREMPUAN BAJED DEA HOT MACAM PEREMPUAN TO ! TO ! EEE ! AKU LEBEH SUKE PEREMPUAN YANG KUTOK TAPI CEPAT INSAF .. TAK MACAM KAU . HARAP JEA SEKOLAH ...TAPIII HAREM DOE.... PEHAL LAH ORANG MCM KO NI MUNCUL YE ?? ATOTOTOOOO ! KESIAN SAYA SAME AWAK . KURANG KASIH SAYANG MAK BAPAK YE ?? MANE AYAH KORANG ? LOMBONG MEMANTAT YE ? HAHAKAHAKAHAKA !

               fuck you perempuan                

Tuesday, 27 September 2011

awek aku comel :)

Sunnguh bosan menanti awek saya unline . jadii saya update lah entry ni kehn ... semalam soey sayang tak dapat datang upen house umah sedare sayang . bie buzy sangat laa ..tak sempat nak coll at mesej , , membea pakse pergi jugak ...maafkan bie ok ..

bie tak datang ,, sayang chumel sangat pakai baju domo yang b beli to .. B ad baju angry bird n elmo .. tunngu nak bagi saja ni . HAHAHA ... wait ok .. akan dapat tahu takkk ...




Inie lah diea , awek yang paling aku sayang ...sayang awak sangad sayang .muah:* Ilove u to sayang :)

Saturday, 24 September 2011

Penat hantar kamo sayang -.-

Hello , Tadi rase penat sangat dari lebu ke chamang semata-2 nak jumpe kau sayang , Then nak hantar kau ke taman saga open house rumah mmbea , Uishh (!) Macam orang gyle kehn kite kat atas mto tadi cari rumah dyea . Lahh hujan sekejap , Berhujan pulak lahh lagi , Tak sangke pulak jumpe ex awak tadi sayang . Macam haram jea kehn budak to . nak prezz-2 mto depan kita.. nak bakar line konon . fuck dahi dea lah # Atas mto sayang sweet sangad #

Sampai jea rumah mmbea to.. orang sorang jea lelaki .....maluu (!) mmbea awak cqap , kite dua orang yang lambatt ...weyhh cari rumah macam orang gile jea ..pening kami orang (: Ok lah 2 , jumpe jugak jalan tahu... kalau tidak tak pergi tahu ,,,sesedap jea kau ye kawan,,, naseb kawan awek aq .. Lepas dah habez makan . terus caw ...kite date kehn kejap jea..sebub b kene balik awal..mak nak pergi kl , nak shopinng ..nanty kite beli baju sweet couple kite too ... Lupe b aww . Ni jea aa . Bubyee .



                          SAYANG NUR SYAHIRA <3

Friday, 23 September 2011

ILYSM

assalammualaikum , saya budak baru kat blog ny , Jadi beri lahh tunjuk ajar anda sume . Saya punyer nama amer , tak perlu tau name penuh , Segann saya . HAHA . Terima kasih untuk my love iera , sebub dah buad blog , SAYANG sangat kat awak lahh iera , walau kite jarang text , Setiap sabtu ahad jea penuh msej kite , yea lah hostel kan saya . Awak sekolah biase , Mesty lahh bez .

Suke sangat , Kite dah 7 bulan , Start couple 5.3 2011 , Memang tak sngke jodoh kite hahaha ,,

Saya sayang sangat kat awak iera . Setiap malam jumaat then sabtu kite spend time kat taman cina kan , WAAAHH ! Sweet kite yee , Saya pelok awak depan mmbea saya . tak sangke awak pemalu , Tapi mmbea saya punyer awek ckp tak payah nak malu kehn ? , awak pun tak malu (!) HAHAHA , malas sangat b nak masuk gmbr kite semalam lahh . Usb hilang . Kalau rajen , Syg masuk lahh sendiri kehn . HEHEHE , Gedicc :|